HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Közös játék

2012.03.31. 21:29 :: dorothy84

Nem mindig ilyen békés. A képeken jó,hogy nincs hang.

A valóság:

1.verzió,hogy Dávid játszik valamivel. Olyan még nem volt, hogy a Domi ezt annyiban hagyja, mert az tuti nem jó amivel az Öcsi játszik, mert vagy nem neki való vagy épp ő akart azzal játszani. Elveszi, Dávid tutul, anya próbál igazságot tenni, Domi tutul, a végén már nem tudjuk megmondani melyik játék miatt robbant ki a balhé.

2. verzió,amikor a Domi játszik békésen, a Dávid odakúszik, ledönti, megrágja, összenyálazza a játékot, vagy épp bukik egy hatalmas adag tejet. Ez tuti a Domcsi nadrágján, Legoján,autóján landol. Ekkor a Domi vagy kupán vágja a kezébe akadó tárggyal (Dávid széles mosollyal folytatja a nyáladzást) vagy kiabál, hogy "Anya vidd innen, folyik a nyála!!"

3. verzió amikor mindkettő de elég ha a Domi halálra unja magát, és piszkálja a Kicsit...csak úgy...ráfekszik, rálép a kezére, megtekergeti a fejét. A Dávid meg néz rá,mint valami Istenre, ritkán fakad sírva.

Szép dolog a testvéri szeretet...

Szólj hozzá!

Címkék: kistesó

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr94352815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása