HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Egy gondolat bánt engemet...

2012.07.18. 22:10 :: dorothy84

Ha a Domival építünk, Buldózer Úr jön és ledönti,vagy egyszerűen kirántja a legalsó tartóoszlopot. Ha kirakózunk, kiveszi a darabokat és megrágcsálja.  A mesekockákat raktuk ma, hiába adtam neki érdekesebbnél érdekesebb játékokat, neki  kocka kellett.Magához szorította és nem adta vissza. Mikor feladtuk, estig büszkén hurcolászta a zsákmányt.

Gyurmázunk Domival ott kezdi, hogy megeszi az asztalról lelógó újságpapírt, majd lekíséri pár falat gyurmával. Odaülök a Domi mellé,hogy segítsek neki,mert ő folyamatosan vinnyog, hogy "Anya a Dávid már megint..." és "Segíts ezt kibontani, meg kinyomni..." Ezalatt a Dávid az ölemből nem mozdul, onnan borogatja a gyurmázókészletet.

Aztán van az éremnek egy másik oldala is. Amikor a Domi békésen mesét néz,leülök a Dáviddal játszani. 1 perc múlva megjelenik és közli hogy az az Övé és pont azzal akart játszani. Dávid arcán látok némi csalódottságot, de átengedi (még). Aztán a Dávidnak mutatom, hogy hogyan kell a fapuzzlet a helyére illeszteni, akkor jön a "Majd éééén" és pikk-pakk kirakja helyette.Minden kornak megvan a szépsége...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr964665195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása