HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Skarlát /Nem skarlát

2012.03.02. 21:55 :: dorothy84

Mikor mentem Domiért a farsangra furcsa volt a szája. Mikor kinyújtotta a nyelvét, vörösen világított és apró pöttyök/dudorok voltak rajta. Kérdeztem a dajkanénit látott-e már ilyet de azt mondta szerinte valami vírus. Azért hazafelé benéztünk a doktornénihez, de már elkéstünk, nem rendelt.

Hazamentünk Domi 4 órát aludt, felkelt a szája hatalmasra dagadt,és a nyelve málnább volt a málnánál. Bevittük az ügyelere,azt mondták Streptococcus fertőzés, gyanús, hogy skarlát. Augmentint kapott. Mire hazaértünk nagyon lázas volt, csak feküdt. Kapott lázcsillapítót, és megkapta az első adag antibigyót. Már másnap reggel semmi baja nem volt,pöttyei sem lettek. A nyelve pár nap alatt gyógyult, de a szája nagyon besebesedett. Több krémet próbáltunk, a sudokrém jó volt rá, 2 nap alatt helyrejött.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr464285302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása