HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Röfi

2010.07.02. 14:53 :: dorothy84

A láz elmúlt aztán Dominik olyan hihetetlen orrhangokat "tortyogást", röfögést, horkolást hallat, hogy nem lehet mellette aludni. Sokszor már ő is ideges, nem piheni ki magát, és sírva dörzsöli a kis orrát. Hiába fújom át és porszívózom ki, semmi nem ürül.

Valószínű nagyon fent lehet valami sűrű váladék. Nagyon nem szeretném, ha arcüreg gyulladást kapna, ezért ma visszavittem, és kapott Nasivint, és Sinupretet.

Meg akartam kérdezni  egy fül-orr-gégészt, de mivel látom, hogy ettől javul, így nem feszegetném a dolgot.

Szedi a Supraxot is, azért írt antibiotikumot a doktornő, mert a laboreredmény szerint a baktérium kicsit több a vizeletében. Ilyenkor "normális" gyerek nem kapna, de a háziorvosunk nagyon félti a veséjét, és inkább ad, antibiotikumot, mint, hogy egy húgyuti fertőzés rendetlenkedjen valamit. Én már úgy fogom fel, mintha egészséges veséje lenne, de jobb az elővigyázatosság.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr232125393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása