HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Hosszútávfutó

2009.11.16. 21:22 :: dorothy84

Dominik ide-oda jön megy, egyik ponttól a másikig, aztán vissza. Ma amikor épp a fal és köztem ingázott, mondtam neki, hogy menj apához a konyhába. Gondolt egyet, és a szobából kibaktatott apához. Lassan járni még mindig nem tud, olyan gyorsan szedi az apró lábait, hogy pillanatok alatt eléri a kiszemelt pontot. Apánál felbátorodott, és visszasétált. Ügyesen kanyarodik, átlépi a küszöböket. Fotózni nem jut eszemben egy ilyen megható pillanatban. De majd legközelebb.

Ügyesedik a srác...Formabedobóval próbálkozik, már nem csak a bödönke tetején, hanem a lyukakon is. Apát állandóan szólítgatja, kedves hangon, hogy "Appa-appa", én meg csak akkor hallom, hogy "Naaaanaaaa!" ha valamit akar (vagy nem akar). Végre a könyvek is kezdik érdekelni, bár még mindig elég hamar a végére ér. Kettőt lapoz, félre dobja, jöhet valami mozgalmasabb játék.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mozgásfejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr1001530387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása