HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Fél éves

2012.03.09. 21:29 :: dorothy84

Dávid ma fél éves. Hihetetlen olyan nagyfiú már. 71 cm és 8 kg

Mozgás: Ügyesen kúszik. Eddig egyszerre húzta magát a két kezével, de épp ma figyeltem meg,hogy a bal kezére támaszkodik és a jobb kezével húzza magát előre. Már sokszor emeli fel a hasát, de még nem áll négykézlábra. Hason támaszt, és oldalra fordul, már tolja magát hátra, közel van a felüléshez.Annyira cuki, ahogy kiszemel egy játékot és kúszik érte, közben nagyon koncentrál, és szuszog:)

Evés: Főleg anyatejet fogyaszt,naponta sokszor. 1x éjjel kap tápszert és kóstolgatja a főzelékeket. Egyre szívesebben fogadja és nagyobb mennyiségeket fogyaszt. Ma kapott glutént, zabpehely formájában egy nagyon kicsit. Így mindenki megnyugodhat, bevezettük az étrendbe, de mégsem a rettenetes háztartási keksszel. Este fürdés előtt kóstolgatjuk a tejpépet is. Inni nem akar semmit, pici teát folyat a szájába, de nem szívja, hanem fújja a cumisüveget.

Alvás: Délelőtt alszik fél órát majd délben 1-1,5-et. Néha elszunyál 6 körül, de max fél órát és este 8 körül fekszik. Éjjel sokszor ébred,először fél11 körül, majd kiszámíthatatlan. Néha csak éjfélkor és 5-kor néha óránként. Cici nélkül képtelen visszaaludni,ez inkább szokás,mint éhség. 6körül mellettem "landol" és még szunyálunk egy órát.

Játék: Már vannak kedvencek: A játszószőnyegről lelógó pillangók, a brümbrüm kisautó, és egy régi zongora.

Érzelmek: Az idegenekkel,de még az ismerősökkel is fenntartásai vannak. Elég ránézni és már hangos zokogásban tör ki. De ilyenkor is nagyon cuki:) Az ölemből,cicihez bújva,ujjával a szájában szereti kémlelni a világot. Általában fülig ér a szája:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr994300751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása