HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

1..2..3

2012.01.27. 22:58 :: dorothy84

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 évesen:

Beszéd: Be nem áll a szája. Összefüggő és összefüggéstelen infokkal tömi a fejem egész nap. Jó a humora. Sokat mesél, mindent megjegyez ami vele történik és csak mesél és mesél...Bő a szókincse, de nehéz megérteni,mert cumizik. Cumifüggő!

Játék: Szerepjátékozik, autózik,vonatozik, és újabban bármit talál mindennel lövöldözni akar.(porszívó cső, felmosónyél) Már ritkábban játszik egyedül. Szereti a könyveket. Kedvence az Anna Peti.Tévét keveset néz, de szereti a Tom&Jerryt és a Mr Beant.

Evés: Változó! Válogat de a kedvencei a levesek, krumplis ételek, spagetti,pizza. És a mézeskalács..no meg a kürtöskalács. A gumicukor és a kakaó:)

Alvás: Kizárólag a szüleivel hajlandó. Nappal nem mindig alszik ilyenkor 8-kor kidől,és éjjel min. 1x felsír. Ordít!Reggel fél7-7 körül ébred.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hóforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr943908309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása