HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Dinnye

2011.07.08. 14:24 :: dorothy84

Vettünk egy dinnyét, amit (nem hivatalosan) meg is kóstolhattunk. Domi érdeklődéssel figyelte az eseményeket.

Most kóstolta meg először de csak otthon, mert látta, hogy én milyen mennyiséget falok fel, eddig idegenkedett tőle.

Evett pár falatot, mondta, hogy finom édes, majd értetlenkedve ezt kérdezte:

" Az a bácsi tett ennyi vizet a dinnyébe?"

Annyira vicces, hogy már csak titokban lehet megkóstolni a dinnyét, mert az ÁNTSZ aztán leharapja a fejüket. Pedig milyen jó volt régen, senki nem kapott szájfertőzést,és már hazafelé és lehetett dinnyét enni, még ha próbáltak is meggyőzni, hogy ha megeszem a léket akkor kifolyik a leve. Ez az élmény a mi gyerekeinknek már nem adatik meg.

A család legkisebb tagja abban a szerencsés időszakban növekszik a pocakban amikor az összes gyümölcs és zöldség érik. Én egész nap felváltva tömöm magamba az őszi és sárgabarackot, a dinnyét, a málnát, mikor mit kivánok meg. Nagyon jól eltelitenek, tele vannak vitaminnal és és ásványi anyaggal. Sokszor amikor ehetnékem van is gyümölcsöt kivánok, mig aki télen van ebben az áldott állapotban előbb nyúl a csokoládéhoz.

Talán ezért nem is hiztam olyan sokat.Épp a dinnyéről olvastam, hogy 92%-a viz, és a fogyókúrázóknak is ajánlott, mert jól telit és kipisiljük a sok vizet.

Pár hete még volt egy-két vádligörcsöm,  kapkodtam is a magnéziumot. Most egy kis vason kivül nem igazán szedek vitaminbogyókat,mégsincs semmiből hiány a szervezetemben. A vádlim sem görcsöl, hála neked sok-sok őszibarack:):)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: duma kistesó

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr313050468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása