HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Mikulás

2010.12.06. 21:59 :: dorothy84

Miután Domka fél tőle,hallani sem akarja, hogy jön a Mikulás, így nagyon nem készültünk erre a napra. A mamánál már kapott csomagot, itthon ma reggelre pakolta tele a cipőjét a Télapó! Kitettük a cipőjét az ablakba, és készítettünk mézeskalácsot mellé, hátha megéhezett a Miku a hosszú úton. Persze Domi ez ellen is tiltakozott, hogy nehogy már még etessük is, amikor ő fél tőle:):):) reggel nagyon boldog volt, kapott egy nagy csomagot, amiben volt egy csomó cukor, és kisautók. Egész nap ezekkel játszik,  de ha kérdezzük ki tette a cipőjébe akkor hallgat. Kapott még 2 könyvet, ezeket is átlapozta ma többször. Lassan csoki és cukormérgezést kap, reggeli helyett csokit evett, így délelőtt elpakoltam mindent, és csak apránként adagolom!

Szólj hozzá!

Címkék: ünnepek

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr342498175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása