HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Varázslatos iskolabusz

2010.08.28. 15:10 :: dorothy84

Eddig még nem hallottam sehol erről a rendezvényről. Valójában egy Minimax road showról van szó, egy amerikai iskolabusszal járják az országot, és hoznak magukkal érdekesebbnél érdekesebb játékokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az egész piciknek, mint Dominó van 2 sátor, abban leterítve játszószőnyegek, és mindenféle készségfejlesztő fa játékok. Különböző járgányokat és ugrálóvárat is ki lehet próbálni. A nagyobbaknak (ovis kortól) mindenféle tudományos játék, volt. Mi a Marcikát is vittük, így ő szuperül be tudta vezetni a Domit olyan játékokba, amik magától még nem érdekelték volna.

Érdemes rákeresni ezekre a játékokra EZEN A weboldalon, ha nagyon aprólékosan átbogarásszuk, csuda jó dolgokat találunk.

A játékok több témakör szerint voltak csoportosítva, mint természettudományok, környezetvédelem, emberi test, növény és állatvilág.

Nagyon meleg volt, tűzött a nap, de így is kint voltunk délutánig. Néha kettéváltunk, Marci maradt kis tudósnak, mi meg Domkával megrohamoztuk a buszt, ahol a vezetőnek nem volt más választása, mint a fiamat a kormányhoz engedni, mert DOmi szabályosan az ölébe pattant.

Volt egy élethű boci, meg lehetett fejni, de sajnos csak víz jött belőle.

A kedvenc, ahol sok időt töltöttünk elektromos összeszerelős játékok voltak, Marci szerelt, és örült, hogy világít vagy pörög amit csinált, Domi meg nyomta a gombot és sokáig eljátszott vele.

Szólj hozzá!

Címkék: webajánló gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr592254387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása