HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Dominik ma

2010.04.20. 21:08 :: dorothy84

Egész nap nem hagyott semmit csinálni ezért gyorsan sétálni menekülünk. Előtte még a monitort összefirkálta grafitceruzával.

Voltunk a bölcsiben ahol szintén csak a mozgalmas dolgok kötötték le. Elég unalmas mostanság neki, mivel ő egyébként is sokszor gyerekek között van, és itt még a játékok is olyanok amilyenek.

Délután elmentünk egy kertészetbe növényeket venni. Volt egy kis tó halakkal. D. cumija eltűnt. Kérdezem hol a cumid? Nézelődik, " óózik" jön-megy a tó körül, nem találjuk. Egyszer csak látom úszik a víz felszínén és a halak vizsgálják...

Aztán cipővásárlás Deichmann. Sikított, mint egy őrült, zokniban elszaladt, nem akart próbálni, bőgött, és mikor ráadtam a cipőt, megállt egy nő előtt sírva és mutogatott a cipőre, mintha 2 számmal kisebb lenne. Mutatta, hogy vegyük le. Itthon meg már büszkén cipelte.

A nap érdekessége: Énekel... Annyira aranyos, totál értelmetlen a szöveg, leginkább egy japán gyerekdalra hasonlít, de a dallam már felismerhető.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr181938181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusthie 2010.04.20. 21:37:21

akkor tessék gyorsan felvenni, ahogy énekel :)
Kis furfangos! Simán már most leégeti az anyját :))))
süti beállítások módosítása