HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Valami pozitív is

2010.02.26. 23:16 :: dorothy84

Elkezdett építeni. Kockákat szépen sorba egymásra. Sikerül jó magas tornyot építenie. A falapokkal, amibe a formákat be kell illeszteni is próbálkozik, és sokat formabedobózik. A könyvnézegetés is még sláger, de mindig ugyanoda kell lapozni, minden könyvben van kedvenc kép.

Sokat beszél, mindenkit levesz a lábáról, az utcán is mondta, egy idős hölgynek, hogy néni! Majdnem megzabálta.

Ma a Gulliverben a pénztárosnak magától dobott egy puszit, és huncutul vigyorgott.

És valami nem pozitív: Megint van egy púp: Tescos kisautóban fejre esett. Pénzt nem szoktunk beledobni, mert akkor kiszáll, nem érzi biztonságban magát. Csak kormányozni szeret, és nyomogatja a gombokat. Elég magas az ülés benne, ma ahogy fel akart állni, fejre zupált. Volt sírás, és lett púp, de ez ahogy hallom másfél évesekre jellemző, itt-ott púpok, kék-zöld foltok. Hurrá, mi jön még...

 

Épül a torony:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr61793671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dori3 2010.03.02. 10:47:43

Köszi! Én photoshoppal csinálom a fejléceket, letöltöttem hozzá háttérképeket, azokat vágom. Plusz kell még olyan kép, amit körbe tudok vágni - a kád ilyen szempontból jó, mert homogén a háttér. Aztán már csak közös layerre teszem, és kész. De Te is szerkesztettél sajátot, úgyhogy nem hiszem, hogy problémád lenne vele. De ha gondolod, küldj nekem olyan képet Domidról, ahol viszonylag homogén a háttér, és akkor körbevágom, teszek rá hátteret és elküldöm Neked. Szóval szívesen megcsinálom! :-)
süti beállítások módosítása