HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Hasmenés

2009.10.22. 20:40 :: dorothy84

Dominiknek még mindig hasmenése van. Hétvégén kezdődött,a hét elejére csökkent. Tegnap óta megint sokszor és nagyon hígat kakil, ezért ma elmentünk a doktornéninkhez. Semmi konkrétat nem mondott, azt hittem legalább egy székletmintát nézet, hogy nincs-e valami bacink, de semmit nem mondott. Ő is a fogát gyanítja, és felírta a laktózmentes tápszert, hogy próbáljuk ki.

Remélem csak tényleg a foga, ezért sem idegeskedek, mert oldalt, már látszik egy kis pötty, ami valószínű a fogacska hegye.

Azért én holnaptól nem adok neki tejtermékeket, majd ha nem javul akkor laktózmentes tápira váltunk, és a gluténmentes napokat is megpróbáljuk. Ha nem javul elrobogok vele egy gyerekgasztoenterológiára, zárjuk ki az ételallergiát, és mindeféle fertőzést. Akkor nyugszom meg.

Szerencsére a kedve jó, és a pocija sem fáj. Jókat nevet a nagy kakilásokon, és a pukikon.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr51468460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása