HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Örökmozgó

2009.08.22. 20:51 :: dorothy84

Egész nap megállás nélkül kúszik, pakol, és be nem áll a szája. Olyan mintha mesélne valamit, persze senki nem érti. Váltogatja a szótagokat, hangokat, kiabál, magyaráz.

Köszönjük a nagymaminak!: A legújabb okosságot tanulta tegnap a kisunoka. Már eddig is csinálta, hogy kiabálja, "vávává", és ütögeti a saját száját, így nagyon érdekes hang jön ki, és órákig képes csinálni. Tegnap a mamával továbbfejlesztették. Mi ütögetjük a száját, és ő hangosan kiabálja, hogy "ÁOÁOÁO"! Így olyan, mint egy kis indián. Ezen jókat röhög, és ha látja, hogy figyelünk rá, egyre hangosabban csinálja. Mikor az én kezem elfárad, akkor folytatja a sajátjával.

Eddig annyira természetes volt, hogy ücsörög, hogy soha nem figyeltem meg, hogy hason fekvésből hogy ül fel. Ma néztem ahogy jön-megy, felül, pakol, feláll, még nézni is fárasztó. Azt hiszem ez a felülés lett volna a szabályos, és nem ahogy ő kezdte, hasizomból.

Új szavakat ért meg:

Tánci-tánci(ehhez zenét is kell kapcsolni), és rázza  a fejét.

Kacsintsál!(ilyenkor én is hunyorítok) utánozza és hunyorít, vagyis kacsint.

Kérem a cumit! A tenyerembe köpi, egyszer már kivette a szájából és a kezembe adta.

Tudja az összes játékot, hogy kell bekapcsolni, zenéltetni, a Tanuló székre nem is kell ráülni, elég ha kézzel verjük, és zenél is:):)

 

Szólj hozzá!

Címkék: mit tud a baba

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr171331381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása