HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Alvás

2012.04.20. 14:13 :: dorothy84

A csecsemő és kisgyermekkori alvásproblémákról már könyvet jelentethetnék meg. Nem is tudom mi lenne a címe...talán elkényeztetett kölkök éjszakái, vagy hogyan aludj 2nm-en 2 gyerekkel...vagy áááá mindegy is.

Egy biztos,az soha nem igaz,amit az anyukák legtöbbször mondanak: "Ez a gyerek nem alszik" De a gyerek alszik,csak nyöszörög,ordít,szopik,rugdos,és ettől a szülő nem alszik!

Sőőőt ha már témánál vagyunk,az sem igaz,hogy "Nem eszik a gyerek" Legfeljebb nem ebédel,és vacsorázik,mert eszik kekszet,kukit,túrórudit,ropit,kölesgolyót,csokit és így tovább.

No de Dávid és az alvás. Este addig édesen alszik,míg a kiságyhoz nem közelítek vele. Amikor áthajolok a rácson, keserves sírásban tör ki. Ekkor megvívjuk az első csatát,de egyszer csak álomba zuhan. Általában 2 órát bír ki egyhuzamban,persze csak ha nem náthás, nem jön ki az arcocskáján a piros allergiás folt, nem köhög, és nem fáj a hasa. Na ilyen nincs, szóval maradjuk a másfél órás ébredéseknél. Ilyenkor tankol és szunyál tovább, majd 5 óra körül iszonyatos nyüglődésbe kezd, én ilyenkorra már zombi vagyok. Kap egy kis görcsoldót a pocakjába,mert az éjszaka elfogyasztott 1liter tejet nem könnyű megemészteni, vagy orrot szívunk, ringatunk, és alszunk tovább. Ilyenkor már apa is bekapcsolódik, de együtt visszaaltatjuk a másodszülöttünket. Elcsendesedik az otthonunk és én is kezdek ellazulni, szundikálni, amikor megszólal a Domi csilingelő hangján: Keljünk feeeeel! Szuper megint aludtam 5-6 órát 3 ébredéssel,dehát keljünk...kakaó,ezt kérek azt kérek...és indul a nap:)

Szólj hozzá!

Címkék: alvás

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr64463025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása