HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Kúszik, "hozzátáplálódik"...

2012.03.02. 22:35 :: dorothy84

Új szelek fújnak mifelénk. "Mindjárthathónaposom" kúszni kezdett, és rendületlenül veti be magát a Domi játékai közé. Zongorázik, pénztárgépet szerel, autózik, és ha megtetszik neki egy kis figura azzal sokáig elbíbelődik. Még inkább úgy mozog,mint a partra vetett bálnabébi, és sokszor a forgással éri el a kiszemelt játékot, de az alkarján egyre többször húzza magát előre.

Elkezdtünk kóstolgatni. Már nem teljesen elutasító. Eddig gyümölcsöket próbáltunk és almát krumplival. Már a levesemből is pecáztam ki neki répát,azt is megette. 5-6 kanálig jutunk aztán elfogy a türelme. Még elég is neki ennyi, a főfogás továbbra is az anyatej.

Szólj hozzá!

Címkék: hozzátáplálás mozgásfejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr84285370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása