HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Nem hall

2012.02.02. 20:12 :: dorothy84

Domi mindig visszakérdez, biztos voltam benne, hogy nem hall rendesen. Tegnap voltunk fülészeten, és hallásvizsgálaton. Beigazolódott, rossz lett az eredménye. 1 hét múlva megismételjük, addig csepegtetünk az orrába, és próbáljuk szívni neki. A megfázás mehetett rá, de most is kicsit náthás, és teljesen egészségesen kellene vinnünk jövő szerdán. Hát -10 fokban kinek nem folyik az orra??

Félelmetes, hogy mennyire nem hall pár napja még nem volt ilyen vészes. Nem hallja ha az apja hazajön,vagy ha csörög a telefon. A TV-t is ordíttatja. Remélem átmeneti és hamar meggyógyul.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség fülészet

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr314053772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása