HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Domiról mostanság...

2011.01.24. 21:57 :: dorothy84

Nem egy földre szállt angyal, még ha kívülről úgy is tűnik. Veszekszik, dacol, verekszik, felesel, és sokszor vendégeskedik a  sarokban. Ha épp olyan kedve van szerelmet vall, majd 5 perc múlva kikarmol egy darabot az orromból.

Sokszor táncol az idegszálaimon, aztán hazajön az apja és jógyerekké változik. Legtöbbször nem hajlandó az asztalhoz ülni velem enni, ha az apja itthon van, ő az első aki a székre pattan és békésen vacsorázik, bámit teszek elé.

Az evése kritikán aluli,a  kakaó jelenti a napi fő táplálékát a többi csak desszert. Semmit nem szeret, a húst totál elutasítja, és csak trükkökkel lehet ebédhez csábítani.

Viszont bármilyen keveset és rohangálva is egyen, minden étkezés után kérés nélkül megköszöni az ebédet. Néha többször elmondja, hogy Anya, köszönöm ebédet, mint ahány falatot evett.

Trükkös csávó, rákattant egy társasjátékra, ami nagyon egyszerű. A dobókockán formák vannak, nem számok, és amit dobunk arra a mezőre kell lépni. Na, ő ha napocskát akar dobni, akkor addig bűvöli a kockát, amíg napocska nem lesz rajta. Csal, és nézi a szememet, hogy figyelek-e. Ezt egyébként sokszor csinálja, ha valami rosszban sántikál, még  a szobából is ki szokott küldeni.

Hihetetlen a szövege.

- Anya, kicsit szomorú vagyok!

-Miért?

- Fáj a kistesó a hasamban, megyek lefekszem!

Nem azt mondja, hogy nézelődök, hanem látogatok.

Az ágyat nem kipróbálja, hanem "megkóstolom az ágyat anya!"

-Fejbe doblak, mint a Süsüt! (kedves hasonlat)

Egyfolytában kérdez: Anya, mi az, mi volt az? Mit csinálsz?

Apa, mi  a baj? Apa, hava mész?

 

Szólj hozzá!

Címkék: duma

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr542611135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása