HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Karácsony 2010

2010.12.26. 21:37 :: dorothy84

Az ünnepi menet nálunk a következő. Szenteste Anyuéknál, egy nap itthon, majd egy nap a másik mamánál. 23-ra igyekeztem mindennel elkészülni, bár hajnali fél 1-kor még zombiként díszítettem a karácsonyfát, ami az idén fehér-ezüst öltözéket kapott, és minden képen kopinak néz ki, mintha kevés lenne rajta a dísz, de élőben tök jó. Na, mindegy!

Apa még este 11-kor faragott, mert egy baromi vastag törzsű fát sikerült választanunk. Azóta is jobbra dől, balra dől, talán csak az imádság tartja a talpban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jövőre változtatunk a koreográfián, de erről majd máskor.

A legszebb a Karácsonyban a gyerekek öröme. Amikor meglátja a fát, az ajándékokat, és nem annak az értékére gondol, hanem örül a szaloncukornak egy szép fenyődísznek. Domi ajándékát becsomagoltam és a doboz tetejére szaloncukrokat szórtam. Először nem is értette, hogy alatta a dobozban mi lehet, hanem örült a szaloncukornak is. És a Karácsonyfának. Mondta, hogy Szia Karácsonyfa! Szia! Szia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itthon megkapta az autópályát, este a mamánál a kőfejtős Legot. Nagyon jó játék mindkettő, és nagyon jó kis versenyeket nyomunk az autópályával. Domi átlátja a lényegét a távirányítót ügyesen használja.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr902540705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása