HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Újabb Forgács babatali

2010.10.06. 23:00 :: dorothy84

Ezúttal  Lurdy játszóházban, és kisebb létszámmal.

Ehhez  a múltkor nem fűztem magyarázatot, most pótolnám.

Van egy kis társaság,akik még évekkel ezelőt ismerték meg egymást. Mindenkinél közös volt a cél, babát szerettek volna, és ennek érdekébe a  Forgács Intézetbe jártak.Létrehoztak egy fórumot, ahol megosztották a tapasztalataikat, örömünket, kudarcunkat. Azóta mindenki boldog anyuka lett,de esténként továbbra is vitatják az élet nagy dolgait a fórumon...

Ennek a szuper közösségnek vagyunk a tagjai mi is.

Ennyi a történet, itt a vége, fuss el véle!

Remélem nem haragszanak az anyukák, ha feltöltöm a gerekek képeit (ha mégis akkor szólnak és leveszem) de annyira gyönyörűek, hogy mindenkinek látni kell őket, és szeretném Domi legfontosabb eseményei közt dokumetálni ezeket a talikat.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr502351960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása