HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Játszunk!

2010.09.22. 14:43 :: dorothy84

Még mindig mindennel... nem csak a játékokkal...azok már uncsik.

Játszunk Pisti bácsival, és  a többi kivágott formával. Aztán festünk és rajzol(unk)ok:)

Fűzünk! Gabonakarikákat (Cerbona) színes zsinorra. Az ehető nyakláncot én viselem, Domi inkább fogyasztja:) császárkarikát is lehet, ez olyasmi mint a zizi csak nagy és karika.

Gyurmázunk! Neeem gyurmával! Kukival! Hogy hogyan? Ami már nem fér a hasunkba bevizezzük és formáljuk, ragasztjuk. (mert a vizes kukoricapehely remekül tapad)

Rajzolunk! Nem papírra és nem ceruzával. Tálcán búzadarába, lisztbe az ujjunkkal!

Készültek itthon remek ujjbábok, de Domi valamiért nem kedveli őket. Pedig eleinte vásároltam párat, mostanában pedig lelkesen varrom őket:)

 

Még egy ötlet (még nem próáltam): Eleinte ehető dolgok közé(zizi kuki, gabonagolyó,  ( később akár lencsébe, rizsbe) kicsi figurákat rejteni(kinder), és ki kell kotorászni, míg főzök:):)

Aztán nagy zsákba minden játékot bele. Ő belenyúl, választ egyet, de nem veheti ki, meg kell mondania, hogy mi az. Jó próbálkozást, Domi még kicsi hozzá, és mindig kihúzza amit talál, mielőtt megnevezi.

 

Alkotásokról képek hamarosan...

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr782315277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása