HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Kedvencek

2010.09.18. 15:24 :: dorothy84

Eszembe jutott, hogy megörökítem Domi két mostani kedvenc játékát, még a kistesónál jól jöhet, ha nem fogok emlékezni, hogy mivel játszott Domi ennyi idősen.

A napja nagyrészében a Lego tűzoltósággal, és a Thomasos vasúttal játszik.

Nekünk még Thomasból csak egy kezdő szett  van, egy pálya dupla sinnel és egy mozdonyunk két kocsival, de elemes, és imádja nézni, alagutat legoból építettünk hozzá, és a kocsikba mindent lehet szállítani körbe-körbe (gumiállatok, Lego ember, ropi:) Többféle szettet lehet kapni, nem ragaszkodtam hozzá, hogy épp Thomasos legyen, de annyira szuper tartós, és túlél minden balesetet, már többször leesett, Domi mindig lefogja mikor be van kapcsolva, de meg sem kottyan neki. Ez az MMR készlet tagja, azért ez a szimpi a Thomasok közül, mert nagyobb darabok, maguktól mennek, igaz, ehhez nincs annyi kiegészítő, de ha jól tudom valamelyikkel összeépíthető.

Karácsonykor szerintem bővül a készlet.

A tűzoltósgal is jól elvan, másznak a tűzoltó bácsik( így mondja) létrára, autóba, helikopterbe ülteti őket, de a nagy kedvenc a csúszda, amin lecsúszik, még  a cumi is:)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr212305531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása