HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Dominik és a házi koszt

2009.12.27. 12:07 :: dorothy84

Megfejtettem, a kisfiam értékrendjét, amit kaja téren felállított. Az anyatej fúj, a tápszer csak ha nagyon éhes. Az ízesített tápszer jöhet, gyümölccsel mégjobb.

A bébiételek finomak, de nem az igazi. A házi koszt, a fűszerek EZ KELL NEKI!

Karácsonykor 100x elmondtam: "Most biztos beteg lesz, most biztos elrontotta  gyomrát." De nem! A fasírtot, a halászlevet, a hagymás krumpisalátát, és mindent evett 2 pofára, semmitől semmi baja. A legjobb hogy a kacsazsírt kennyérrel tolta be ma reggel. A fasírtot úgy ette, hogy mindkét kezében fogott egyet, hol ide harapott, hol oda. Most ebédre megint fasírtot nyomatot, mert kiteszem a husikat tálra, és kérdezem, hogy melyiket kéri. Mindig ezt választja. Így szokja a gyerek a jó kis magyar konyhát.

Szólj hozzá!

Címkék: kajaügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr201625864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása