HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Borogatós vendég

2009.12.26. 20:55 :: dorothy84

2 dologról írtam tegnap. 1. nem alszik, 2. szépen viselkedik vendégségeben.

Ma erre természetesen olyan Dominikosan rácáfolt. Végigaludta az éjszakát, vendégségben kevésbé szépen viselkedett. Délelőtt annál a mamánál voltunk, aki nem anyu, és kevesebbet látja. Ezt jól megfogalmaztam. Amint belépünk, mindig ordít a kicsi fiam, plusz még utálja  a 40km-es utat, mert nem bír a seggén megülni. Már ideges voltam reggel, annak ellenére, hogy este 9-től reggel 6.30-ig nyomta a szunyát, kaja, víz, tea és egyéb segédanyagok:) nélkül. A megszokott hiszti elenére a kocsiban nyugis volt, elolvastunk pár könyvet, és buliztunk mindenféle gyerekslágerre. A mamát meglátva már görbült a szája, de hamar megbarátkozott. Fogalmam sincs miért fél, soha senkitől nem sír, pedig ismerek pár embert, akitől lenne miért:):) A mama nem ez a kategória. Talán a hangja, és nagyon nyomul, Dominik ezt nem szereti.

A kezdeti nehézségek és a korai kelés ellenére, elég jól elvolt jött ment és szívta a cumiját. Evett is rendesen, hazafelé jó nagyot aludt.

Apával ma megállapítottuk, hogy a gyerekbe GPS van építve. Bárhol lassíthat az autó, megállhat a piros lámpánál Domka békésen durmol. Ahogy a házunk elé érünk kipattan a szeme.

Délután barátokat látogattunk, ahol a lakás nem túl gyerekbarát, inkább egy múzeum és egy patyolat keresztezéséhez tudnám hasonlítani. Dominik itt sem volt túl rossz, csak afféle gyerek. Tapogatott, nézelődött, jött-ment, de nem pakolt, nem szaladgált. De egy nem gyerekbarát házban így is éreztem a tekinteteken, hogy rövidre kell fognom a pórázt. Az ölemben ette a sütit, amikor elkapta  a teletöltött forralt boros poharat, és lerántotta. Amerre néztem apa nadrágja, az asztal, és Domka könyékig forraltboros volt. Hát bemutatkoztunk, gyanítom pár évig még nem vállalnak saját gyereket a vendéglátóink.

Ha a ma éjszaka is békés lesz, akkor talán megérte próbálkoznom vagyis éheztetnem:):) De szerintem ez így normális, hogy egy 1éves 12 kg-os gyerek nem éjjel, hanem nappal eszik.

Szólj hozzá!

Címkék: alvás karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr211624893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása