HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Valaki lépked a nyomomban!

2009.12.13. 22:20 :: dorothy84

Szégyen, nem szégyen,de már annyit vagyok Dominikkel hogy teljesen természetessé válnak dolgok, például észre sem vettem, hogy már nem megy le 4kézlábra, hanem mindig jön utánam. Ezen ma gondolkodtam, és ha visszaemlékszem jó pár napja így van. Eddig is sokat járt egyedül, de ha sietett valahova vagy nem érezte magát biztonságban akkor mászott. Már ez elég ritka, és a kezét sem emeli előre, még egyensúlyoz vele, de nincs magastartásban. De még mindig csak rohanni tud, sétálni nem.

Ennek ellenére, ha ráadom az overált és a csizmát egyszerűen összerogyik szegénykém, az utcán is ha nem fogom a kezét rögtön leül. Pedig igyekszem neki kényelmes darabokat választani, és ne mis az a soványka a maga 11,5 kilójával, de valahogy mégsem bírja el.

Egyre ügyesebben mozog, kipakolja a szekrényt, és beül a pulóverek helyére. Teljesen természetesen mászik az ágyra, hátradöl és szemlélődik. Aztán rámvigyorog, megfordul és letolat.

Ma nem bírtam magammal. Kibontottuk a Karácsonyi ajándékát, a Fischer Price Hipp-Hopp Zebrát. Felül rá, és le is száll. Még nem jött rá hogyan kell ugrálni rajta, inkább leül vele szemben és nevet rajta.

 


Szólj hozzá!

Címkék: mozgásfejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr341595334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása