HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

12 hónapos Dominik

2009.11.10. 13:43 :: dorothy84

10,68g, és 78,5cm

Kommunikáció: Még mindig a szavak embere:) Be nem áll a szája reggeltől estig, ha nem kell valamiért hisztizni, akkor csak úgy dörmög, vagy szótagokat ismételget. Új szavak a láppa/láp=lámpa, laba/bada=labda, dedé=dédi, anna/mana=anya, de akkor is apa megy a legprofibban. Rámutat az ujjával, és mondja: Appaa!(irigy-irigy-irigy!)

Egyébként a mutogatós korszakot éljük, mindenre rámutat és mondja.Ö-Ö-Ö(hogy mondjam meg mi az ott!)

A kedvencem: Megkérdezem hány éves vagy? Égnek emeli a mutatóujjátmutatva, hogy ő 1éves, és ha kérdezem, hogy egy? Akkor válaszol:"E!"és bólint. Ilyenkor levesz a lábamról.

Sok mindent megért, főleg azt hogy "Eszünk? Kérsz?" Ilyenkor eldobja ami a kezében van, bólogat, és nagyon örül. Úgy nézelődik és válogat a hűtőben mint egy felnőtt.Választás általában rudi (lenne).

Ha kérdezem hol van ez-hol van az, már sok mindent megért. Puszit dob, ha mondom, hogy adj egy puszit, akkor először cuppant, utána odahajol és megrág:)

Fogak száma:0:) Egyszer biztos lesz. Van oldalt egy fehér pötty az inyén, az azóta sem mozdul.

Mozgás: Villámgyors mászása elmaradozik, és inkább állva közlekedik. Segítséget kér hozzá, ha hosszabb távra indul, de elég neki csak az egyik ujjam, ebbe kapaszkodva jön-megy. Rövid távokat egyedül tesz meg, max.8-10 lépés. ügyesen felmászik az ágyra, székre, de lefelé általában pottyan.

Ügyesen csipeget fel apró dolgokat, így falatozik reggelente.

Evés: Még mindig ez áll a főszerepben. Gyakorlatilag bármit, bármikor, bármilyen mennyiségben. Szereti a főzelékeket, a gyümölcsöt, a pépeket, az édességet, a pékárut. Inni mostanában kevesebb vizet iszik, inkább teát, mert beteges volt, jót tett egy kis hársfa tea mézzel. Bevezettük az étrendbe a mézet, a tojásfehérjét, és a kolbászt:)

Kedvencek: bolognai spagetti(Kecskeméti, Nestlé), Sonkás tészta(Hipp), minden főzelék,kompót amit én főzök. Sütik(mufin, piskóta)Túrórudi, joghurt (lenne ha kapna), stb. Próbálkozik a kanálhasználattal, a pohárban csak fújja a vizet, ezért inkább marad a cseppmentes itató.

Tápszerből a Milupa gyümölcsös, és  A Nestlé 1+ a menő.

Röviden ennyi.

  

Fishy

 

 

Pancsoló kisfiú:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végre megtaláltam neki a legtesthezállóbb keretet. Mert egy igazi kis monkey!

My Little Monkey

Szólj hozzá!

Címkék: hóforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr511515350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása