HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Átaludt éjszakák

2009.10.30. 12:42 :: dorothy84

MEGÉRTÜK! Rosszcsont Peti 2. éjszakáját alussza végig. (most dicsekszem, holnaptól nem fogja) 8-tól reggel 5-6-ig alszik. Annnyira utáltam már éjjel tápszert kutyulni, hogy azt el sem tudom mondani.

Délután is alszik 2-3 órákat, este 8-kor meg újra eldől. Ennyit nem aludt újszülött kora óta. Akkor is csak a kórházban.

Hogy csináltuk? Gőzöm sincs.Nem eszik többet (Sőőőt!), nem csinálunk semmit másképp, ami változott, hogy egyre többet lépeget, és szerintem elfárad.Az evést mostanság nem viszi túlzásba, előnybe részesíti a túrórudit, a főzelék csak akkor megy, ha iszonyatosan hülyét játszom, énekelek, meg mutogatok, meg nyammogok, és hümmögök. Egyszerűen nem ér rá az etetőszékben ülni.

Pakol, pakol pakol. A zoknikat a bugyikat, a ruháimat, a párnákat, a virágot tépkedi, felborítja, mindent kidönt, borít, fellök, felmosóvízbe tocsog, porszívóból kiszedi a beszippantott koszt, az élfóliát megkezdte, mindenre felmászik, már próbálkozik az üvegasztallal, az üvegpolccal, kipakolja  a lábasokat a cukrot, alisztet, a fürdőbe a samponokat, mindent beledobál a kádba...szóval egy egészséges gyerek!

 

Szólj hozzá!

Címkék: alvás

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr531486504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása