HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Statisztika

2009.10.13. 12:49 :: dorothy84

Rendszeresen nézem a blogom statisztikáját,  köztük a "keresőkifejezéseket" vagyis, hogy milyen kulcsszó alapján jutottatok a blogomra. Nagyon sokan a vese, vesemedence-tágulat, magzati veseproblémák,stb miatt olvasnak minket. Kérdésekre  az oldaldobozban megadott email címen szívesen válaszolok. Amikor Domkánál kiderült, hogy tágulata van, ésműteni kell, semmit nem találtam szinte az interneten, pár fórumot kivéve. Azóta szerencsére már csak múltidőben beszélünk a dolgokról.

Holnap kontroll..hmmm azért még bennem van a para!

Szólj hozzá!

Címkék: vesemedence tágulat

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr131447276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása