HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

11 hónapos Dominik

2009.10.07. 22:30 :: dorothy84

10,7kg, és 78 cm

Mozgás: Többségében mászva támad, és mindenben kapaszkodva feláll. Körbejárja a bútorokat, mindent lepakol, kipakol, borogat. A szekrényekből a ruhát, a zoknisfiókomat, a játékait, a pelekázókomódot, a lábasokat, fedőket. Legtöbbször ez a mutatvány sírással végződik, mert odacsukja az ujját.

Egyedül megáll pár másodpercre, majd amikor rájön, hogy nem kapaszkodik, előre döl, általában az ölembe.

Legtöbbször a hátamon közlekedik, mostanában a babakocsi nem a kedvence.

Kommunikáció: Mindent mutogat, mondom a nevét  a tárgyaknak, ha jó kedve van utánozza az elhangzottakat. Amit nem ismer az vagy da, vagy ba, esetleg tete. Apa, papa, baba, pápá, hoppá, ezek már érthető első szavak.

Az állathang utánozás nagy mestere, tudja, hogy mit mond a bárány, szamár, oroszlán, kutyus, béka, majom- a védőnőnk szerint ez elég korai.

Puszit dob(ezt imádom), integet, tapsol.. Imádja a modókákat, csip-csip csókázik, bújócskázik. Mindenkivel barátságos.

Érzelmek: Ennyire anyás, még soha nem volt, az 1 méteres körzetemből nem hajlandó elszakadni, általában a hátamon csüng, vagy az ölemben ül. Egyben apaimádó is, de a Zanya csak egy van:)

Alvás: Együtt, nyugtalanul, keveset, sokszor ébredősen.

Evés: Mindent. Néha még éjszakai evés is van, így kb. 3x kap tápszert. Jelenleg Milupa 3 gyümölcsös, de ez mindig változik.

Reggeli: Kenyérke valamivel, joghurt(ez néha csak 10 körül), Ebéd: Főzelék,Uzsi:tejpép,Vacsi: főzelék, és tápszer gabonával lefekvésnél. Nagyon jó étvágyú, szereti a hasát.

Fogak száma, még mindig nulla:)

Egyszerűen képtelenség fotózni, mert meg sem áll, egy percre sem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hóforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr401435404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása