HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Domijárgány

2009.08.21. 17:16 :: dorothy84

Domijárgányt imádjuk. Chicco Trio4Me. Az alap vázra pattintható a mózeskosár, az autósülés, és sportkocsivá alakítható. A sport szemben és kifelé is tolható. A mózessel nem sokáig jártunk, mert hideg volt télen, Domka még kicsi volt. Otthon csücsült benne sokat, mert emelhető a háttámlája. Bejött a jóidő, és váltottunk sportra. Először szemben utazott, majd fél éves korától kifelé nézelődik.

A váz pár kiló, könnyen cipelhető, pakolható. A sportkocsit is felkapom és bárhova beemelem Domkástól.

Imádjuk, mert kényelmes, nagyon jól forog a kereke, könnyű vele közlekedni. Domcsi jókat alszik benne. A sportkocsi teteje sokféle képpen variálható, ha süt a Nap a kupolát teljesen előre lehet hajtani. Ez nem csak a Naptól, hanem széltől és zajoktól is védi a babát.

Szólj hozzá!

Címkék: legjobbat a babának

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr171328379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása