HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Újra gyógytorna 07.08.

2009.08.13. 13:29 :: dorothy84

Mivel Domka mozgásfejlődése nem igazán haladt előre, gondoltam újra próbálkozunk a gyógytornával. Mivel a Dévény kudarcba fulladt, gondoltam valami mással próbálkozom. Találtunk egy kedves,aranyos gyógytornászt Budapest egyik kórházában, aki a  Tervezett szenzomotoros tréning világába vezetett be minket. Egy hónapban egyszer kell menni, és a gyakorlatokat itthon végezni. Ez jónak tünt, Domcsi tőlünk jobban elfogadja a macerálást, mint egy idegentől, bár a gyóygtornász lány kivételesen szimpatikus volt neki.

Sok-sok feladatból álló gyakorlatsort kaptunk, amihez kell egy óriás labda, egy gördeszka, lepedő, és egy libikóka, amit legkönnyebben, egy kóláspalackból, és egy nyújtódeszkából lehet elkészíteni. A feladatokat különböző dalok kísérik, Dominik már teljes temészetességgel csinálja, talán még élvezi is a tréninget.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mozgásfejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr931307006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása