HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

hinta,labda, autó

2009.08.12. 20:03 :: dorothy84

A 6. hónapunkat ez a 3 játék határozta meg. Minden érdekes aminek kereke van, legyen az játék, vagy igazi. Vettünk is egy szuper trakit, a boci a sofőr, a platón ül a bari és malacka. Az utcán is megfigyeltünk minden járművet, a busz a sláger.

Labdázunk azóta is reggel, délben este. "Anya dobja, Domi kaja, itt a labda, hol a labda" Mindegy, hogy kislabda, nagylabda, vagy óriás fittball labda, guruljon és jó messzire lehessen dobni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a hónap sok újdonságot hozott. 05.25-én az én okos, és ügyes "nagyfiam" hajmeresztő trükköt mutatott be az egykori babahintájában.

/>

Szólj hozzá!

Címkék: mit tud a baba

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr961305741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása