HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Megint egy betegség...

2012.03.29. 22:57 :: dorothy84

Szerdán alig volt gyerek az oviban amikor mentem a Domiért. Mindenki beteg, sok az influenzás és a mandulagyuszis. A mandulagyulladást okozó baci már megtalált minket Farsang után, így gondoltam ez kilőve. Marad az influenza (vagy ahogy mondani szokás influenza szerű megbetegedés). Szerda este Domka már lázas volt, így csütörtöktől újra kezdtük az oviszünetet. Pénteken már nagyon rosszul volt, hányt és magas láza volt. Szombatra a Dávid is belázasodott, folyamatosan 39 fok felett volt neki. Este orvoshoz vittük, vírusra gyanakodtak,így semmit nem kapott, csak egy nagy dózis nurofent a helyszínen és otthon is ezt váltogattuk a Germiciddel. Közte hűtőfürdő. Egymás után engedtem a kádba a vizet, hol  a kicsit, hol a nagyot kellett beültetni, mert még nem járt le a lázcsillapítók közti 3-4 óra, mégis iszonyú lázasak voltak.

A Dominak a doktornéni adott egy vírus elleni és immunerősítő gyógyszert,de csak nem javult. Ennek ellenére azt gondoltuk,- a doktornő is- hogy nem bakteriális fertőzés csak valami vírus. Magas láz, végtagfájdalom, vizes orrfolyás, köhögés. Antibiotikumot egyébként sem adott volna szívesen, mert februárban szedtünk. Így laborba és tüdőröntgenre küldte a Domit. A tüdőröntgenen egyből látszott valami, de a dokinénink azt mondta ilyet vírus is csinál, így nem akartam a tüdőgyulladás ördögét a falra festeni:)

Vasárnapra apával mi is kidőltünk, így szép kis orrfolyós, köhögős, lázas család lettünk. Osztozkodtunk a lázmérőn, és versenyeztünk ki mér többet. A Dávid sajnos magasan vert mindenkit. Rosszul volt, egész nap a karunkon aludt, sokat sírt. A Domi is 3 órákat aludt. Keddre lett jobban, a Dávid szerdára. Ma már csak a Csücsi orra folyik,de nagyon.

Mindenki meggyógyult. A labor alapján is vírus.

Így aludt egész nap...

Szólj hozzá!

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr464349072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása