HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Révbérpuszta

2011.06.20. 23:25 :: dorothy84

 

Többször voltunk már itt még Domka nélkül. Véletlenül láttam meg a plakátot, hogy lesznek Pünkösdi napok. Eszembe jutott a kenyérlángos és a kukoricalepény ize,igy nem is volt kérdés, hogy itt a helyünk.

Révbérpuszta Solthoz tartozik, egy lovascentrum, de van állatsimogató, csárda, és ilyen rendezvényekkor mini vidám park, és mindenféle lovasprogramok. Ha jól tudom hajóval is le lehet menni Pestről,közvetlenül Solton áll meg a hajó, és lovaskocsi  várja a látogatókat. Hozzánk nagyon közel van, ezért maradtunk az autónál.

Dominak tetszettek a kisállatok, sokat kérdez róluk, most a tehénfejés a központi kérdése, pedig az nem is volt ott. Etetett kacsát, kecskét, lovat, mi kell a városi gyereknek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lényeg, a retro tűzoltó, amit lehetett vezetni. Kezdem azt hinni, hogy tűzoltó lesz a gyerekből.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr753001741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása