HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Fogászat, Gégészet

2011.01.24. 21:44 :: dorothy84

Még mindig az ekcémával küzdünk, a bőrgyógyász kért fogászati, és fül-orr gégészeti kivizsgálást.

A Fogászaton gyorsan végeztünk, már ránézésre kizárta, hogy ez okozná a problémát. Papa volt a megmetnő, bátorította az unokát, nem nagy sikerrel. Ez az egyetlen vizsgálat, ahol jó ha ordít a gyerek, mert jó nagyra nyitott szájban látszanak a fogai. Egészségesek, nincs fogszuvasodása, és az ekcémát tuti nem valami fogászati probléma okozza.

A gégészeten már tüzetesebben átnézték. Nagyon kedves doktornőnél voltunk, de az ő legnagyobb jóindulata sem segített. Domi szokásosan küzdött és ordított. Megnézte a fülét, a torkát, a manduláját és az orrát. Semmi extrát nem talált, azért holnap visszamegyünk egy garatleoltásra, hátha ott találunk valami bacit, de én már ezt sem hiszem.

Szólj hozzá!

Címkék: ekcéma

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr142611089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása