HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

A dackorszak

2010.11.17. 22:41 :: dorothy84

Neeeeeem! Neeeee! Neeee! Ordítja naponta kb. 100x, mindig próbálkozik, az ellenkezőjét csinálja amit kérek, közben nézi a  reakcióimat. Bárhol képes elfeküdni, földhöz csapni magát, és elücsörög percekig a betonon a ház előtt, ha ő nem akar hazamenni. Ha felemelem, ordít, és próbál kiszabadulni a szorításomból, ordítva, hogy Neeeeem! Semmi ész érv nem érdekli, bár hiába is mondok bármit nem hallja az ordításától. A boltban visít, mint egy kismalac, ha a kosárba próbálom ültetni, mert már elegem lett, hogy mindent lepakol. Közben rugdos, és teljesen ellehetetleníti a helyzetemet.

Bárhol képes egy apróságért hisztit csinálni, és nagyon jól tudja, hogy rosszat csinál, akkor is kitépi pl. a zacskókat a boltban, lepakol a polcokról, eltolja a kukát.

A gyógyszertárban pár napja mire fizettem, kitépett kb. 10 sorszámot, és a fejére húzta a papírkosarat.

Bármit kínálok ebédre az tuti nem jó, persze a végén elfogadja, csak olyan jó ellenkezni. Minden kérdésemre gondolkodás nélkül a "Nem" választ kapom egy huncut vigyor kíséretében.

És mikor már teljesen kiveri nálam a biztosítékot, és legszívesebben ordítanék vele együtt, akkor megkérdezi, hogy vicces vagyok? Nem vagy az kisfiam...

Olyan jó kisfiú volt, most a szeme sem áll jól, azt nézi milyen bajt lehet keverni, hova lehet felmászni, majd leugrani.

Szólj hozzá!

Címkék: dackorszak

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr802456100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása