HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Bánkon nyaraltunk

2010.07.14. 15:15 :: dorothy84

Erre mindenki kérdezi, hogy hoooool? Bánk a Börzsöny lábánál egy pici falu, gyönyörű tóval, egy szuper szállodával, és csodálatos kilátással.

Dominik nagyon élvezte, már reggel hétkor a fejünkön ugrált, hogy pancsizni szeretne. Örületes hangerővel ordította, hogy pancsi, pancsi, vagy a szoba ajtót verte, és mondta, hogy víz (bíz) Ebben a pár napban is rengeteget fejlődött a szókincse, mindennek tudja a nevét. És hihetetlen édesen magyaráz. Reggeltől estig fürdött, ugrált a medence széléről, és próbál úszni, mint egy kiskutya, dolgozott a lábaival, este nem kellett ringatni. Isteni finom kaja volt, Domi is  jókat evett (önmagához képest) Vacsorára mindig valami jó magyarosat választott féltem, hogy elrontja a gyomrát, de semmi baja nem volt egy kis marhapöritől:):) Próbáltunk pihenni, már amennyire egy 20 hónapos ezt engedi. Szuper hely, pihenésre és gyerekkel is mindenkinek ajánlom.

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr942151518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása