HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Domi szótár

2010.05.25. 21:25 :: dorothy84

Mikor indulunk itthonról, bekopog minden szomszédnak és kiablál, hogy "kopp-kopp, néni!"Ha sétálunk, keresi a Angyát(hangya), szagolja a"ci"-t (virág). Talál egy kavicsot, az ko.

Felkiabál a Csillának, hogy "Csicáááá".

A játszótéren mondja, hogy intá, cuzdá, és énekeli, hogy inta-palinta.(már amikor sikerül kimondani)

Ha jön egy kisbaba, az tuti csak az Ákó lehet, az nem zavarja, hogy Ákó, már magasabb mint ő, és pár kilóval nehezebb is.

Ha boltba megyünk akkor az a bót, így egész egyszerűen, és ott iszit, vagy mammát veszünk. A legtöbb gyümölcs, még a paradicsom is "ama"

Hallgatja az "Ama" együttest, és a Tetejét (Nád a házam teteje). Vagy Csicsit.

Bármit mondok utánam mondja. Ma mondta, hogy elfogyott, csak néztünk az apjával, de másodszorra nem sikerült kimondani. A játszin is mondta, hogy Gergő egy kisfiúnak:):)

Mindenkinek tudja a nevét, csak a sajátját nem. Ő a Baba!

De a két kedvencem Aszi(Marci) és Lőisz (Lőrinc)...jaaa és Ági egyszerűen, csak Ágh.

Ha valamit mondok neki ,vagy kérek, néz rám a nagy kék szemeivel, bólogat, és mondja, hogy "Jó, jó!" De látom, hogy érti is amit mondok. Pl. utálja a köhögésre a szirupot, vagy az orrspray-t, de magyarázom, hogy miért kell mondja, hogy "jó" és beveszi, vagy engedi fújni.

Ha valamivel végzett, mondja hogy "kész". Ha tilosat csinál, akkor, hogy "nee-neee"

Szólj hozzá!

Címkék: duma

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr22031360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása