HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Domi és a helikopter

2010.05.24. 13:23 :: dorothy84

Tegnap a Duna-parton voltunk, motorcsónakverseny nézni, aminek a végére értünk oda, de nem is lényeg, mert Dominak bőven elég volt egy köröző motorcsónak látványa, mivel még nem látott ilyet, teljesen lenyűgözte ez az új brüm-brüm.

Imádja a "Dudát" (mert ő így mondja), csak még azt nem érti miért nem lehet belemenni. Szivesen fürödne, vagy pacsálna. Majd eljön ennek is az ideje, csak nem a Dunában, hanem a Balatonban, de neki mindegy.

Megnéztük a kutyákat, akik a labdájukért, vagy egy fadarabért lelkesen úsztak, és mikor kijöttek megrázták magukat. Ezt Domi is utánozta, mikor már jött ki a kutya rázta a fejét.

Az utánzásról jut eszembe, nem tudom honnan vette, én soha nem mutattam meg neki, de mivel az utcánk egy szűk körút, sokszor tolatnak a teherautók, vagy a kukásautó, közben pittyegő hanggal figyelemztetik a mögöttük haladót. Ha eszébe jut, azt játsza, hogy lépeget hátrafelé, és közben "tütütü"-zik, ahogy az autóktól látta.

Visszatérve  a tegnapra, kerestük a Duna-parton egy játszóteret, ami épp a kórház helikopter leszállója mellett van. Még beszéltük is apával, hogy mennyire el van hanyagolva, régen a piros kört és a közepén a keresztet minden évben újra festették, de már teljesen lekopott, így nyugtáztuk, hogy ide már tuti nem száll le a helikopter. Mikor sétáltunk vissza a játsziról megjelent egy helikopter az égen és láttuk, hogy fordul rá a leszállóra. Domi még soha nem látott ilyet, fogalma sem volt, hogy az égben is járnak "brümbrümök", pedig vannak játék helikopterei. Jött a mentő is a másik nagy kedvenc, tátott szájjal figyelte az eseményeket. Nagyon közel álltunk a leszálóhoz majd' elvitt minket a szél, Domka is kapaszkodott rendesen, de teljesen el volt ájulva, ahogy szinte a fejünk felettszállt fel a gép.

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr912027492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása