HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Domiságok

2010.04.30. 23:03 :: dorothy84

Egy hét múlva másfél éves...Milyen ő most? Akaratos, dacos, eleven tele élettel, jókedvvel.

Az evést hanyagolja, a reggeli és esti kakaó a biztos pont, amikor hozom rohan a "kakaó sarokba, és várja az imádott kákáóóóót. Napközben általában 2x eszik egy fél adagot, néha megrág egy kis almát, beleharap egy kekszbe, felszed ezt-azt  a földről az utcán, megeszi a homokadagját a játszótéren és ezzel kihúzza a következő kakaóig.

Ha véletlenül kérne valamit akkor azt mondja, hogy "eszel", de amint rájön, hogy ez azzal jár, hogy nyugton kell maradni 3 percig, máris meggondolja magát. Ez lett az én jóétvágyú kisbabámból.

Egész nap rohangál. Járni már nem is tud, csak futva közlekedik. Mindenre felmászik, önállóan lépcsőzik fel és le is. A mászóka tetejére pillanatok alatt feljut, és lecsúszik a csúszdán segítség nélkül. Imádja a függőhidat, a mérleghintát a homokozót.

Elszalad előlem az utcán is nagyon kell vigyázni, mert nem érdekli semmi veszélyhelyzet.

Hiába magyarázom, hogy az autók milyen veszélyesek, neki jó poén lelépni, mert ezzel felháborodást vált ki belőlem. Már egy percre sem lehet ilyen helyen a kezét elengedni.

Újra babakocsis lett, szereti a kényelmet, gyakran felveteti magát, ilyenkor én a kocsiba ültetem, és veszélyes útszakaszokon is babakocsizunk.

Autófüggő!Meg kell nézni minden buszt, kukásautót, kamiont, teherautót, és a személyautóknak el kell sorolni minden alkatrészét.

2 új kép. Kevence ez a diszperzites vödör tele érdekességgel. Ecsetek, henger, glettvas és csupa nem gyereknek való koszos szerszám.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr611965543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dori3 2010.05.02. 15:38:43

Milyen helyes!!!

Kicsit megijesztettél, hogy az én jóevő babáim is ilyenek lesznek???? Nehéz lehet egy falat kajával egy örökmozgó másfélévest utolérni! ... hát még kettőt! :-)

Gratulálunk a mindjárt eljövő másfeledik szülinaphoz!
:-))

Hanna + Domi + Dóri
süti beállítások módosítása