HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

A konfliktuskerülő

2010.04.25. 12:40 :: dorothy84

Dominik ha talál a játszótéren egy játékot akkor elvonul és egyedül játszik. Mindig van egy olyan gyerek, aki odamegy és kikapja a kezéből. Domi ilyenkor csak néz, de nem tesz semmit. Egy darabig nézi a játékot látom rajta, hogy vágyik rá, de nem veszi el, keres magának valami mást.

Annyira sajnálom ilyenkor, de nem akarok beleszólni, nem tudom mi a helyes. Remélem azért nem lesz ilyen jellem, hogy mindent átenged, tőlem nem ezt látja:):)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr951949877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dori3 2010.04.26. 21:10:56

jajj, annyira átérzem! Nálunk Hanna ilyen, Domi pedig rendszeresen kiveszi a kezéből a dolgokat... ő pedig csak néz békésen és keres valami mást :-)
süti beállítások módosítása