HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Balázsnál

2010.04.13. 21:14 :: dorothy84

Ma egy kolleganőmnél és kisfiánál voltunk látogatóban. Dunaföldváron laknak, ami tőlünk kb. 20 km. Busszal mentünk, ettől Dominik nagyon izgatott volt. Egész nap nyűgös, és nehéz rávenni bármire, de amikor mondtam, hogy megyünk a busszal, már sziszegett, és rohant az ajtóhoz. Ilyen sokat még nem buszozott, de teljesen odavolt.

Nagyon jót játszottak a fiúk, Balázs is okos, és nagyon kedves kissrác. Domi egész nap semmit nem evett, lefoglalták az események. Dömperezett, triciklizett, targoncázott, csupa fiús dolgokat játszott. Hazafelé még sokat gyalogoltunk, de így sem fáradt el, sírás volt lefekvésnél...azt hiszem a jó nap ellenére sokszor felsírós éjszakára számíthatok.

 

 Mehetünk, Anya?

 

Szólj hozzá!

Címkék: barátok

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr511919003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása