HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Játszóbölcsi

2010.02.23. 22:26 :: dorothy84

Már voltunk korábban itt a közeli bölcsiben játszócsoportban, de nem igazán tetszett a dolog. Túl sok volt a gyerek, Domi is kicsi volt még, csak mászott, és tologatta csenben az autókat.Nem is érdekelte a többi gyerek, én próbáltam utolérni, ugyanúgy ketten játszottunk, mint itthon. Ma jött egy ötlet, megnézzük újra. Mivel Domka nyűgös volt a hőemelkedés miatt, sétálni nem tudtunk, mert szemerkélt az eső, ezért bementünk a bölcsibe. Most teljesen más volt a helyzet, 4-5 gyerek volt, és annak ellenére, hogy Domi nyűgös volt elég jól eljátszottak.

Mikor beléptünk azt hitte doktornéninél vagyunk, és ordítani kezdett. Hoztak neki kisautót, és egy helikoptert, így máris jobban tetszett a  dolog. Játszani kezdett, de ha már valaki ránézett azonnal üvöltött.

Csütörtökön is megyünk remélem jobb kedve lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr31785432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása