HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Egyfogú ördög

2010.01.04. 22:06 :: dorothy84

Nem is tudom, hogy hol kezdjem felsorolni a rosszaságokat. Dominikem, még mindig huncutkodik, vagy vicsorog nem is tudom hogy jellemezzem ezt a nézést, ami csak annak a szeme előtt van, aki személyesen ismeri. Szavakban kifejezni, vagy lefényképezni nem lehet, ezt látni kell. Összehúzza a szemeit, kivillantja az ínyét, és mondja, hogy vávává. Tipikus ördög nézés, és röhög is hozzá. Minden nap próbálom megörökíteni, hogy ezt az is láthassa aki nem találkozik vele. Egyszer talán sikerül.

Szóval kicsi fiam mostanában jobban pakol mint valaha. Az, hogy a múltkor  a ketchupos üveget betette a ruhás szekrényembe, és az összes zoknimat átrakta apa pulcsijaihoz ezen már nem lepődtem meg. De pár napja mindent kidob a kukába, és ha nem veszem észre időben, akkor szépen leviszem a szeméttel. Ma kiverte a biztosítékot nálam, hogy a poharát beledobta a WC-be. Szerencsére nem volt benne fertőtlenítő, de akkor is, hát fúúj!

Jön-megy rohangál, kipakol, bepakol. Este zokni nélkül rohangálhat kicsit a szőnyegen, és a  parkettán mezítláb. Na ilyenkor felkapcsol egy fordulatot, és kerülgeti a bútorokat. Aztán fürdésnél mégjobban felpörög, utána úgy kell ágyhoz kötözni:)

De van a másik énje  amikor teljes komolysággal nézi a tv-t, vagy bütyköl egy játékot, ilyenkor nem akarom zavarni, de úgy összepuszilgatnám.

 

Az ördög arc valami ilyesmi. Mi gonosz manónak is hívjuk.

Ez az első fog kibújás előtti napon készült, azért ilyen vörös az ínye.

Szólj hozzá!

Címkék: mit tud a baba

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr421646778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása