HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Utókarácsonyozásról...

2009.12.28. 13:27 :: dorothy84

Megemlítem, mert ilyen is volt. Nálunk nem fér bele az ünnep 3 napba. Vasárnap összejött a család apraja nagyja. Mi kicsit késve a terített asztalhoz érkeztünk. Micsoda véletlen, bár 3 napi kajálás után már dugig voltunk. Domikám is tolta a sütiket egymás után az ünnepek alatt, tegnapra telítődött. Azért a mama levese lecsúszott, a másodikkal már kergetnem kellett. Annyi info, annyi ember és mindenféle játék, hogy eszébe sem volt enni. Mindig a nagyokhoz csapódik, a Bence lett a kedvenc. Este mikor lefekszünk mese helyett megbeszéljük a nap történéseit, kivel, hol voltunk, stb. Mikor szóba hoztam  a Bencét akkor próbálta mondani "Ende, Ecce, Ect" de nem jött össze. Azóta ha megkérdezem, hogy a "Bence a barátod? " Bólogat. Mit tudja ő mit kérdezek csak a hangsúly és a név ismerős:)

Szokásos csendes jövés-menésben volt, néha vágott egy "gonosz manó" pofit, vagy fütyült közkívánatra, de nem nagyon zavarta, a minden négyzetméterre jutó unokatesó:):)

Hát eltelt az első Karácsonyunk. Na, jó 2. de az elsőn még csak 6 hetes volt, és végig ordította.

Remélem átérzett az ünnepi hangulatból valamit, és nem az ajándék fog a Karácsonyról eszébe jutni.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr581628157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása