HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Dumagép

2009.12.01. 20:58 :: dorothy84

Dominik egész nap mutogat és "őőő"-zik. Mindennek kiváncsi a nevére, és ha nem vennék észre valami érdekeset, akkor felhívja  a figyelmemet! Azt mondja, hogy Anny! Ö-Ö-Ö!Brrr! (Ez egy autó volt). Sokat kiabál, hogy Annnny! Ha lát valamit, ha mérges, akkor is Annnnny!!! Apának mondjam, hogy appa-appa, és neki is mutat valami érdekeset. A kocsiban egész úton azt mondogatta: "Apa! Brrrr!"

Ha már megunom, hogy csapkodja a fiókokat, akkor becsukom, elhozom onnan, és mondom, "Na, jóó! Ennyi!" Dominik ma becsaptata a kis fiókot a fürdőszobában, rámnézett és azt mondta: "Ennny!"

Még egy újdonság, ha ledobálja falatkákat, vagy a poharat reggelinél, akkor fogja a fejét, és mondja: "ÚÚÚÚÚ!"

Ma mutattam neki, hogy a köhögésnél is a szánk elé teszük a kezünket, na most egyfolytában köhög, és fogja a száját, puszit is dob így. Megzabálom!

Tegnap uzsonnáztunk, eszébe jutott apa.

D: Appa-appa!

Én: Apa nincs itthon, elment dolgozni.

D: Pápá-pápá

Én: igen elment pápá!:)

Jól elbeszélgetünk!

Mostanában ha valaki elmegy tőlünk akkor még vagy 10x elmondja, hogy pápá-pápá!

 

Szólj hozzá!

Címkék: duma

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr41567314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása