HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Nagyfiú!

2009.11.28. 20:53 :: dorothy84

Éjszakai ordítás ide vagy oda, azért imádjuk! Annyira nagyfiús! Figyelem a mozgását, mindent tologat, ügyesen kerülgeti a tárgyakat, nagyon sokat megy, felmászik mindenre, ahogy feláll és leül, olyan kisgyerekes már, és nem babás. Felmászik a bútorokra, kisszékre, és leugrik. Ezt jó mókának tartja, képes számtalanszor ismételgetni. Kifejezi amit akar, ha valamit felfedez felhívja rá a figyelmem, megért sok mindent amit kérdezek, szótfogad(néha nem!), és úgy érzem, ha valamit nem engedek meg, és elmagyarázom, hogy miért ne, vagy megmutatom, hogy mi történhet ha azt dolgot mégis megcsinálja, akkor elfogadja amit mondok, és új szórakozást keres. Azért néha akaratos. A napokban nem is volt olyan kis szétszórt, ma nagyfiússá alakítottuk az ágyát, és odakuporodott rá mellém képeskönyvet nézegetni. Pedig hogy el voltam keseredve, hogy eddig csak keresztül mászott a könyveken, vagy dobálta őket. Most eljött a lapozgatás időszaka. Kedves kis korszak ez, olyan sokat menős, felfedezős, de én szeretem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apának is kötelező minden este a közös könyv nézegetés. Mikor már álmos hozza a tanuló könyvet, belekuporodik apa ölébe, és csendben lapozgat. Mikor valami tetszik neki huncutul felnéz, és mosolyog.

Szólj hozzá!

Címkék: mit tud a baba

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr221559471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása