HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Édességhelyzet

2009.10.26. 12:17 :: dorothy84

Dominik ritkán kap édességet üdítőket. Nem azért, mert ilyen szőrösszívű szülő vagyok, egyszerűen csak a mi étrendünkek sem része nap mint nap a csoki, rágcsálnivaló, üdítőt meg szinte soha nem iszom. Nem hiányoznak a plusz kilóik, így is vannak bőven. Nálunk inkább a friss házi sütik a menők. Domit is így próbálom szoktatni, hogy ha rendesen evett ebédet, akkor délután (nem minden nap) kap valami rágcsálnivalót, vagy üdítőt. Egyébként jól elvan vizen, és csipkebogyóteán.

Mióta nem eszünk joghurtot-és javulni is látszik a helyzet- a délelőtti evéssel mindig bajban vagyok. A tápiját megissza reggel 6 előtt, mikor ébredünk fél8-kor nyilván nem kér újra. A reggeli kenyérfalatkákat elfogadja de csak 5-10 falat között, nem ér rá többre mert indul a délelőttös műszak, tolni kell a traktort, a labdákat szétdobálni, stb. 10-kor ugye kimarad a joghurt gabonával, ezért gyümölcsre váltottunk. Rágcsált ma egy kis narancsot, banánt, és utána követtem el a hibát, kapott kukit. Na, ezeket tolta be egymás után, aminek az lett az eredménye, hogy 5 falatot evett az ebédből. Tegnap este is eljátszotta, hogy megtalálta  a kis dobot, amiben a kuki van, evett belőle, nem is vacsorázott. Azt hiszem mi megleszünk rágcsik nélkül, mert így lesz az én jóétágyú, rendszeresen evő kisfiamból, egy édességevő, válogatós gyerek.

Szólj hozzá!

Címkék: hozzátáplálás

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr161475895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása