Mi a teendőnk, ha túl sok paradicsomunk van? Befőzzük, vagy lecsót készítünk belőle...
Mindig fehér pólóban álljunk neki, abból könnyű kimosni az esetleges foltokat.
Vizsgáljuk, meg a paradicsomot, hogy garantáltan bio legyen...
Látjátok? Ez egy szép egészséges paradicsom.
Válasszuk szét a húsát a levétől. Így készíthetünk paradicsomlevet, és marad a vajaskenyérhez is. (estleg lecsóba)
Ez mehet a lecsóba!
Ha estleg valamelyiket nem tudjuk rendesen kifacsarni feküdjünk rá, így garantált a siker.
Kicsit tapicskoljuk,így hatásosabb....
Ha kész, gyorsan hagyjuk el a helyszínt, zuhanyozzunk, cseréljünk pelust, és adjuk át a terepet anyának és a felmosónak...
FONTOS! CUMI MINDIG LEGYEN A SZÁNKBAN, AZ ELKÉSZÜLT PARADICSOMLÉ TÖKÉLETESSÉGE, CSAK ÍGY GARANTÁLHATÓ!
Jó főzést mindenkinek!