HTML

Két örökmozgó mindennapjai

„Azért, mert szerettek, jöttem a világra,

Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.

Szeressetek mindig, igaz szeretettel:

A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember!”

Bemutatkozás

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Üdvözöllek a blogomon!

Két imádnivaló kisfiamról írok mindenfélét...fejlődésükről,oviról,sütésről-főzésről, dackorszakról, nevelésről, gyerekprogramokról, játékról és sok minden másról.

A vesemedence tágulattal kapcsolatos kérdéseiteket a dorothy_f@freemail.hu email címen tehetitek fel, vagy csatlakozzatok a www.anyatanya.hu weboldalon a Heim Pál Urológia fórumhoz.

Naptár

Tik-tak

Olvasnivaló anyának is...

2009.08.24. 21:06 :: dorothy84

Telis tele van ötletekkel, feladatokkal, melyek segítségével fejleszthetjük a gyermekünket, születéstől kisiskolás korig.

Az első hónapokra, csak ötleteket ad, hogy mit tanítsunk a babának, majd nagyobbaknak napi program, ovisoknak feladtalapok vannak benne. Nagyon szeretem, minden hófordulónál fellapozom, és megnézem, hogy mit kell tudnia Domikának, és milyen újat tanítsak.

Ezen az oldalon a szerzőnek több könyve és fejlesztő játékok is megtalálhatóak: tudatosszülő.hu

 

 

 

 

A doktor néni könyve kezdő és gyakorló szülőknek ezekben a helyzetekben kíván segítséget nyújtani, világos szerkezetben tekintve át mindazokat a kérdéseket, amelyek a baba születésétől a kiskamaszkor kezdetéig felmerülnek, felmerülhetnek.Néha nem tudjuk, beteg-e a baba, vagy csak rossz napja van - a könyv ezekben a helyzetekben is segít. Jól tagolt szerkezetben mutatja be az általános betegségtüneteket, és megoldásokat is javasol, részletesen, tanácsokkal kiegészítve ismerteti a leggyakoribb gyerekkori betegségeket. Bölcs és gyakorlatias tanácsokat ad a korszerű gyermektáplálás, az egészséges életmódra, higiéniára nevelés, a védőoltások, a házi patika és az otthoni ápolás szabályai terén.

Szólj hozzá!

Címkék: cd és könyv ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://domibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr501335785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása